İSTANBUL / FATİH - Nişancı Mehmetpaşa İlkokulu

Ekm

OKULUMUZDA HACİVAT KARAGÖZ OYUNU OYNATILARAK KONFERANS SALUNUMUZ TEKRAR KULLANILMAYA BAŞLANMIŞTIR.

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Umut KUZU yeniden yönetici atamaları sonucunda görevini yeni Okul Müdürümüz Sayın Ayşegül BOZKURT’a devretmiştir. Her iki müdürümüze yeni görevlerinde Nişancı Mehmetpaşa İlkokulu ailesi olarak başarılar dileriz.

Saygıdeğer mesai arkadaşlarım,değerli velilerim..

Yaklaşık sekiz yıldır yürütmekte olduğum Nişancı Mehmetpaşa İlkokulu Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım ve okulumuzdaki diğer mesai arkadaşlarım ile birlikte her zaman okulumuza ibadet aşkıyla hizmet etmenin çabası içerisinde olduk.

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, Halk’a hizmetin HAK’ka hizmet olduğunu,kapımızı ve gönlümüzü bütün vatandaşlarımıza açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum.Her başlangıcın bir sonu vardır. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek ve sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olabilmektir. Okulumuzda görev yapmanın ve bu okulun siz değerli öğretmen ve velilerine hizmet etmenin onur ve gururunu hep yaşayacağım. Tarihi ve doğasıyla güzel mahallemizde, güzel insanları tanımak en büyük kazancımdır.

Görev sürecimin başından itibaren desteklerini hep yanımda hissettiğim başta sayın idareci ve öğretmen arkadaşlarım ve siz değerli velilerim sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan tüm paydaşlarımıza, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Haftanın her gününü ve günün her saatini işimize adamış olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ile okulumuzdan ayrılırken hepinizi Allah'a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hakkınızı helal edin..

Hoşçakalın..